Hvordan virker Striphair Originale Gentle Groomer ?

Er StripHair blid?

Lad mig sige det på denne måde …

Hvis din hest er følsom, hvis du nogensinde har været bekymret over den hårde børste, rundstrigler, kardesk,  hvis du ikke kan synes at finde det rette strigle til rengøring benene eller andre sarte områder … så StripHair er svaret, og præcis derfor, vi kalder StripHair “Gentle Groomer”.

Er StripHair holdbart?

StripHair er blevet sat på prøve af nogle af de hårdeste cowboys rundt. Det kan udholde hårdhændet behandling samt de naturlige elementer. Striglens sammensætning blev udvalgt til holdbarhed, fleksibilitet og ydeevne. StripHair  Groomer Striglen vil give dig mange års god tjeneste.

Hvordan bruger jeg StripHair?

• For at fjerne eventuelle løse hår (lange eller korte) og alt det snavs og skæl – hold din StripHair i en 45 graders vinkel og med en moderat mængde let tryk blot stryge i retning af hårvækst.

Du vil blive overrasket over den lethed, hvor StripHair vil bevæge håret og bringe snavs til overfladen. Og det vil ikke skade huden eller pelsen!

• Forskellen mellem de to størrelser – den store strigle er en rigtig arbejdshest og perfekt til alle de store brede områder.

Den lille strigle er ekstra fleksibel og ideel til områder som ansigt, mellem sener alle knoglede områder, alle uden at forårsage nogen ubehag for din hest. Faktisk er der ikke noget bedre at fjerne den frygtede mudder fra benene velvidende at det ikke har gjort ondt på hesten.

• For at fjerne tørret mudder og sved – brug den teksturerede side, som du ville bruge en kardesk/rundstrigler, men uden skader på hud eller hår på nogen måde.

• At bade din hest – bruge den samme teksturerede side at arbejde op en skummer mens den forsigtigt skrubbe væk alt det snavs og sved.

• At fjerne vandet efter vask – efter du har skyllet din hest, kan du bruge kanten til at fjerne overskydende vand. Det er fleksibelt og blid nok til at bruge overalt!

• For at rengøre hovvæggen – det er her den teksturerede side kommer i til sin rette brug igen. Brug den lille strigle, blot skrub tørret mudder væk, uden at skade hovvæggen.

Er StripHair mere end en almindeligt strigle?

Ja bestemt!

Det er rigtigt, at StripHair Grommer Striglen er en helt igennem fantastik strigle til din hest.

Det er den strigle, du vil bruge hele året rundt. Hvis der er løst hår StripHair vil feje det væk. Hvis der er snavs eller skæl – og der altid er – StripHair vil bringe det op til overfladen og tør det væk også.

Og den ekstra bonus – mens du strigler din hest med StripHair vil du distribuere din hests egne naturlige olier i hele pelsen skabe et sundt, naturlig glans.

Ligner StripHair noget andet på markedet?

Nej!.

StripHair er ulig noget du nogensinde har set! Der er ingen børster eller blade, og det er ikke en pimpsten.

Der er ikke plads til hår og snavs at skjule. Der vil ikke gemme og  vokse bakterier. Der er ikke noget at ruste eller knække. Det vil ikke skade hestens hud eller pels ligesom andre strigler kan.

StripHair Groomer  er den NYE blide, holdbare, multi-funktionel, året rundt strigle, der vil ændre den måde du soignere din hest!

Kan StripHair Underlagsstrigle virkelig rense et Sadelunderlag? 

Det kan du bide dig selv i halen på du den kan!

Så stop beskadige dine almindelige strigler i forsøger på at fjerne alt det hår, sved, skidt og snavs med en man kam eller en kniv. Du vil blive forbløffet, når du ser, hvor nemt og sikkert

StripHair Underlagsstriglen vil få arbejdet gjort. Du vil bare ikke tro dine egne øjne! Får gamle puder til at se ny igen og få nye til at se godt ud længere.

Hvordan vil StripHair mindske behovet for at bade min hest?

StripHair Groomer vil effektivt og komfortabelt fjerne alt det løse hår, snavs og skæl og samtidig øge blodcirkulationen, der vil medvirke til en sundere krop, hud og pels.

Brug af StripHair groomer vil få hver hårsæk til at slappe af, så det ligger fladt og distribuerer din hests egne naturlige olier i hele pelsen … snarere end at fjerne de naturlige olier, der holder huden sund med over-badning!

Med regelmæssig brug af dine StripHair Groomer Striglerne, kan du opnå sundere hår og en god naturlig glans til hestens pels.

Hvorfor StripHair sælges som et sæt?

Vores sæt er designet til at erstatte et væld af traditionelle strigler.

Mens både vores store og små strigler fungerer på samme måde, de hver har tydeligt unikke talenter!

Den store Strigle gør arbejdet hurtiger med at fjerne hår, snavs, skæl, tørret mudder og sved fra kroppen af ​​din hest.

Den vil massere trætte muskler og få hestens pels til at skinne.

Det vil også skumme shampoo og skrabe skyllevandet væk efter et bad. Dvs. kan bruges som en svedskraber.

Størrelsen og fleksibelt design af den lille strigle er perfekt til de sarte områder i ansigtet, ben og hovvæggen.

Hvordan bruger jeg Bettys Best sund hud spray, der kommer i sættet?

Den nærende sund hud spray og Grooming klud supplere StripHair grooming strigler, der er designet til at nære hestens hud og pels.

Bettys Best sund hud er lavet af alle naturlige ingredienser. Det kan bruges som spot behandling for helbredelse og lindring af almindelige hudproblemer som tør og skællende hud, insektbid, hudirritationer, skorper, hud-skoldning og mere.

(Bemærk: du teste et lille område af huden for at sikre din hest er ikke allergisk over for nogen af ​​disse naturlige ingredienser)

Kan StripHair bruges på hunde og katte?

JA! Hvis du har et dyr, der fælder, du har brug for StripHair!

Vores tilfredse kunder har været at sende os billeder og videoer af grooming deres hunde, katte, geder, muldyr, og mere. Dog er de StripHair grooming strigler som er  aktuelle pt, sælges som kun SÆT, og kan ikke købes enkeltvis.

På grund af det overvældende antal anmodninger fra ejerne, arbejder vi i øjeblikket på at bringe dig patentanmeldte StripHair plejeprodukter specielt til kæledyr af alle størrelser.

Hvordan rengør jeg min StripHair strigle?

På StripHair vil der ikke hænge hår og snavs ligesom andre strigler, fordi der ikke er nogen børster eller tænder for hår og snavs til at indsamle.

Tænk på den tid, du vil spare, hvis du ikke behøver at rense ud strigler !

Derudover er en anti-bakteriel og anti-svampe middel tilføjet til vores materiale, så det ikke vil indsamle eller vokse bakterier.

Men skulle du være bekymret over enhver form for krydskontaminering mellem heste så meget desto mere grund til at bruge StripHair.

Du kan blot tørres af med en desinficerende spray.

Den har vi som regel på lager – allergivenlig til 125 kr for 1 Liter.

 

Disse detaljer er taget fra StripHair´s Hjemmeside.