Enghavenssliberi.dk
Menu

Pony Hingste Show 2. Påskedag d 22 april kl 11.

By In Arrangement, News On 24. marts 2019


Hvad er Pony Hingsteshow Sjælland?

Pony Hingsteshow Sjælland er en hyggelig og spændende dag for alle hesteinteresserede – og dem der ikke ved så meget om heste, vil helt sikkert også kunne blive underholdt af de spændende og lærerige shows og nyde synet af de smukke hingste i alle størrelser og farver.

Ideen bag arrangementet er at samle ”ponyfolket” på tværs af alle avlsforbund, beundre hinandens hingste og lære mere om de racer, man ikke selv avler. Det er en showdag, hvor der er plads til alle og hvor hver hingst imponerer på sin egen måde.

For hingsteholdere er det en anledning til at få fremvist sin hingst inden bedækningssæsonen for alvor starter op og få noget reklame både før, under og efter showet.

For publikum er det en chance for at få tjekket sin yndlingshingst ud, tage en snak med hingsteholder og andre avlere og hesteinteresserede.

Dagens program er alsidigt, så der vil være noget for hele familien. Hvad enten du lige er startet til ridning, er seriøs avler eller rytter eller blot synes heste er smukke, så er Pony Hingsteshow Sjælland et arrangement, du ikke må gå glip af.

Her er jeg at finde med lidt forskelligt udvalg af mine klippemaskiner og tilbehør samt gitter plastre photizo StripHair Equine LTS og min viden som Kranio Sakral Terapeut til dyr men også mennesker, Dyretelepatør samt healer.

Kom og hils på.
Jeg er også med som sponsor denne dag.

Kig mere på denne side hvis du har en hingst som du gerne vil have til show.

http://ponyhingsteshow.dk/index.php


About the Author

RTP

Leave a comment