Alt hvad du bør vide om brug af StripHair Originale Gentle Groomer.

StripHair Gentle Grooming
Alt hvad du bør vide om brug af StripHair ™ Gentle Groomer
☆ SIMPLE ☆
Den StripHair ™ Gentle Groomer er geni i det enkle design. Der er ingen knive, børster eller tænder. Absolut intet at skade huden eller pelsen af ​​hesten. Hvad det har er en multi-purpose “arbejder kant” og en “blid tekstur” side. Så enkel i design og så let at bruge. Det gør det hele … simpelthen!
☆ PRAKTISK ☆
Den StripHair ™ Gentle Groomer er en kombination af to strigler. Hver arbejder på samme måde, men hver har tydeligt forskellige talenter. De er lav profil i design og de forbliver rene, så de er nemme at rengøre. Den Store kan tackle alle generelle strigle opgaver med lethed. “Mini”, kan også men det er endnu mere fleksibelt og blid gør den ideel til benene og hovede. Det vil let glide ind i en lomme for at få praktisk for sidste-øjebliks-touch-ups før showtime eller til at give din hest en god strigling mens i er ude og græsse. Det er også en god størrelse for et barns hånd.
☆ EFFEKTIV ☆
The Gentle Groomer vil effektivt fjerne løse hår, snavs, skæl, støv, tørret mudder, sved og vaskevandet! Det er simpelthen ikke længere nødvendigt at bruge de barske metoder i den traditionelle stiv børste, kardesk, metal skrabere og svedskraber. Da StripHair striglerne vil gøre det hele uden nogensinde at forårsage skade eller ubehag for hesten, hår eller hud. Den Store strigle vil nemt gøre arbejdet af alle de store områder af kroppen hurtigere. “Mini” striglen er specielt skånsom og effektiv til hovede, ben, sener, knæ og haser. Hertil kommer, at Mini er et must-have for den frygtede ben CRUD, der kan opstå på kanonen knogler vallakker og urin skoldning, der kan forekomme på huden af ​​hoppen.
☆ ALSIDIG ☆
StripHair ™ Gentle Groomer kan udføre alle de funktioner, traditionelle heste strigler kan … komfortabelt. Brug den “blide tekstur” side i stedet for en rundstrigler til at fjerne tørrede mudder, sved og sadel mærker. Desuden kan den teksturerede side anvendes til at skumme shampoo. Arbejde med kanten for at komme dybt ned snavs, skæl og løse hår, samt skrabe vaskevand af med. The Gentle Groomer vil endda fjerne det fine støv, som andre strigler kan efterlade.
☆ GENTLE ☆
The Gentle Groomer kan gøre striglearbejdet blidt og nemt. Det vil blidt glide over hele kroppen til at feje væk løse hår, snavs, skæl og støv, selv på manken, ryg, skuldre og hofter. Den er endda blid når fjerner  tørret mudder og sved. “Mini” Gentle Groomer er specielt skånsom og effektiv til ansigt, ben, sener, knæ og haser. Mens hesten ejer kan elske den lethed bruge StripHair ™ Gentle Groomer, er hesten kærlig oplevelsen endnu mere. DET FØLES GODT!
☆ FORSKØNNE ☆
En skinnende, glat heste pels kan let opnås ved hjælp af StripHair ™ Gentle Groomer … selv efter den første brug! Grunden er enkel. Traditionelle rundstrigler anvendes i en cirkulær bevægelse for at løsne snavs, hår og andre urenheder. Dette kan forårsage mikro-hudafskrabninger på huden, skader hårsækkene der deler og krøller hestens hår. The Gentle Groomer vil aldrig gøre skade. Faktisk strigling med Gentle Groomer efterlader huden uforstyrret derved reducere skæl, afslappende hårsækkene og udjævninger de enkelte hår akser, så håret ligger fladt. Ud over dette, er hudens naturlige olier trækkes op i pelsen og fordeler sig. Med hver kærlig strøg af din striphair og din hest vil udvikle en naturlig, sund glans.
☆ TERAPEUTISKE ☆
Hestesport er krævende, og hvorfor så mange trænere, konkurrenter og heste fysioterapeuter bruger, og anbefale StripHair ™ Gentle Groomer. Som du soignere din hest med The Gentle Groomer du leverer en terapeutisk massage til de hårdt arbejdende muskler, hvilket øger blodcirkulationen og medvirke i hurtig bedring. Som vi ved, heste er gladere og yde deres bedste, når de er veltilpas. Din hest vil takke dig for det!
☆ FLEKSIBEL ☆
Den fleksible karakter af den store strigle gør det muligt at passe godt i hånden, mens den bøjer til alle vinkler af hesten og vil endda blidt glide over manken, ryg, skuldre og hofter. “Mini” Gentle Groomer er mindre og mere fleksibel og fungerer bedst for hovede, ben, sener, knæ og haser. Det kan endda forsigtigt at fjerne snavset der er opbygge inde i det øverste af det indre øre. Fordi der er ingen børster eller tænder på StripHair ™ Gentle Groomer kan du trygt bruge det i nærheden af ​​øjnene uden at risikere skader.
☆ GREB ☆
Den håndterligt greb af vores strigler, som vi kalder “gription” plus “hånd-fast” funktion gør det muligt StripHair ™ Gentle Groomer at gøre hurtige arbejde med at fjerne løst hår, snavs og skæl uden skrabning og irritere huden med børster eller tænder. Den StripHair ™ Gentle Groomer er en patentanmeldt design og materiale af høj kvalitet, ikke-porøs gummi, der tilbyder renlighed, holdbarhed, fleksibilitet og styrke. Dens mest bemærkelsesværdige evne er, at det kan skubbe hår og snavs væk på hestens pels.
☆ RENLIGHED ☆
En af de mest unikke aspekter af StripHair ™ Gentle Groomer, der adskiller det fra alle andre strigler er, at det forbliver ren … fri for hår og snavs og der vil aldrig vokse eller havnen bakterier eller svamp! Vores strigler anvendes med en let strygende bevægelse i stedet for en streng børstning bevægelse, der fylder luften og dækker dig med hår og støv. Andre strigler holder fast på hår og snavs og faktisk vil aflejres snavs tilbage på hestens pels. The Gentle Groomer er nem at holde ren. En simpel bank med hånden eller mod gulvet og den er ren. Hvis du er meget kræsen, du måske ønsker at skylle den med vand og sæbe. Hvis du er bekymret for overførsel af en forurene fra en hest til en anden, skal du blot tørre The Gentle Groomer med et desinfektionsmiddel.
☆ HOLDBARHED ☆
Sammensætningen af ​​den Gentle Groomer er konstrueret til at modstå hård brug. De naturlige elementer er ikke noget problem heller. Den er ganske tilgivende og vil give dig mange års god service.

Læs anmeldelser og se videoer på Facebook.com/StripHair
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
☆ Hest og Sæson Variationer ☆
Hver hest er anderledes, især i de frakker de bærer. I samme klima én hest kan smide hårene hurtigere end en anden, afhængig af racen. Fra den ene klima til et andet vil der være forskelle. I de nordlige regioner, hvor varmere forår temperaturer kan komme på langsommere end lavere breddegrader, forventer, at hestens pels vil smides gradvist. StripHair fjerner kun hår, der løsnes fra hårfolliklen og klar til at komme af. StripHair vil ikke skære, nive eller trække hår ud som nogle fældningsstrigler gør, og det vil aldrig ridse eller skade huden.